Costa Natura

Costa Natura was het eerste naturistisch resort in Spanje en is nog steeds een van de meest attractieve naturistische plaatsen in Europa. De urbanizatie of het dorp is gebouwd in de typische Andalousische architectuur zoals de “pueblos blancos” (witte dorpjes). Alle gebouwen zijn volledige vernieuwd geweest in de periode 2010-2013. Met haar exotisch-mediterraanse tuinen, aan de zee gelegen, zicht op Gribraltar en Afrika, is het een echt paradijs.

Dit complex ligt vlak aan de Middelandse zee en is gebouwd in de stijl van een Andalusisch dorpje, met de witte huisjes met terracotta daken kriskras door elkaar. De kleurrijke tuin in het ganse complex is ooit verkozen tot de mooiste tuin van de Costa del Sol, vol met romantische hoekjes, bloemen, cactussen en palmen. Er heerst een relaxte, vriendelijke sfeer .

Er is een restaurant met bar waar je kan ontbijten indien gewenst en welk buiten a la carte ook een uitstekend menu van 3 gangen aanbied aan zeer democratische prijzen.

Bij de direkte toegang naar het strand is Renato’s bar, een leuke plaats voor een lichte lunch, een ijsje, cocktail ,of gewoon een drankje met vrienden. Het zandstrand is 740 meter lang, maar je kan indien gewenst kilometers ver wandelen in beide richtingen (mits kleding aangetrokken wordt). Spanjaarden zijn redelijk liberaal qua naturisme, maar de meeste gasten trekken toch kleding aan buiten het naturistisch strand…

Het zwembad is het ganse jaar verwarmd, de sauna en Jacuzzi zijn ook het ganse jaar geopend. Er is een mooie zonneweide, een volleybalveld, petanqueveld en tafel tennis. Tijdens de zomermaanden is er animatie s’avonds en overdag bv aquagym. Er is zelfs een bibliotheek en een wasruimte ter beschikking van de gasten. Zeer handig zijn de twee supermarkten aan de overzijde van de baan ,op wandelafstand van het complex . Er is ook een Carrefour op slechts 6 km, aan de andere kant van Estepona. Er is mogelijkheid om WiFi te gebruiken in de hele urbanisatie.